Refurbishment social area 2nd floor

What is a open innovation environment without a nice social area to engage with the rest of the community? A firm's hotel! To take the next step in building our ecosystem, Planet B.io asked Vakwerk Achitecten to make a sustainable design for the social area on the 2nd floor of the Beijerinck Centre. Estimated delivery date; early 2021.

"Vakwerk designs with respect for people and the environment. We design with people and for people. But we want to deal with the earth's resources in a respectful way and we contribute to a healthy living environment. Whether we design via NOM, BENG, Circular, C2C, ultimately every ambition has the goal of achieving more with less. We believe the “Reduce-Reuse-Recycle” approach is strong and can serve as a guideline in any project to consciously weigh up and make choices that lead to sustainable solutions." - Vakwerk Architecten

 

Check out the complete design here